Orban: Voi candida pentru funcţia de preşedinte al PNL; nu am o listă

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, după Congresul extraordinar al partidului, că va candida pentru funcţia de preşedinte al partidului, dar că nu are o listă.

48 afișări
Imaginea articolului Orban: Voi candida pentru funcţia de preşedinte al PNL; nu am o listă

Orban: Voi candida pentru funcţia de preşedinte al PNL; nu am o listă (Imagine: Mediafax Foto)

"Voi candida, văd cum o să candidez, dar de candidat, candidez", a precizat Orban.

El a spus că nu are o listă şi că se bazează pe membrii PNL.

Delegaţii la Congresul extraordinar al PNL au adoptat, vineri după-amiază, Statutul propus de Crin Antonescu, cu 1083 voturi "pentru", noua conducere a PNL urmând să fie aleasă în aceste condiţii pe moţiuni şi prin vot pe listă împreună cu candidatul la preşedinţia partidului.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi-a anunţat, vineri, la finalul Congresului extraordinar în care a fost aprobată propunerea sa de Statut cu vot pe liste pentru conducerea partidului, candidatura pentru un nou mandat la şefia PNL.

Ludovic Orban s-a exprimat împotriva sistemului de vot pe liste, susţinând alegerea individuală a membrilor conducerii PNL.

Viorel Cataramă, un alt candidat la şefia PNL, a susţinut de asemenea alegerea individuală pentru structurile de conducere ale partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici