Orban: Voi candida pentru funcţia pe prim-vicepreşedinte PNL

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, la finalul Delegaţiei Permanente, că va candida pentru funcţia de prim-vicepreşedinte, menţionând că i se potriveşte ca o mănuşă.

19 afișări
Imaginea articolului Orban: Voi candida pentru funcţia pe prim-vicepreşedinte PNL

Orban: Voi candida pentru funcţia pe prim-vicepreşedinte PNL (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă va candida la funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL, Orban a replicat că va candida, pentru că funcţia i se potriveşte "ca o mănuşă".

"Da, cu siguranţă voi candida pentru funcţia de prim-vicepreşedinte. Funcţia de prim-vicepreşedinte mi se potriveşte ca o mănuşă şi conform proiectului de statut prim-vicepreşedintele coordonează activitatea organizatorică şi activitatea comisiilor de specialitate ale Delegaţiei Permanente", a susţinut Ludovic Orban.

El a anunţat că deocamdată nu şi-a mai anunţat nimeni candidatura şi că termenul de depunere a candidaturilor este până miercuri, la orele 11.00.

În ceea ce priveşte votul cu care a fost adoptată propunerea, el a spus că ţine minte că au fost 77 de voturi "pentru" şi 61 "împotrivă".

Liderul PNL Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, după Delegaţia Permanentă, că funcţia de prim-vicepreşedinte este o adăugare la statut decisă în DP, menţionând că nu are atribuţii foarte largi, prim-vicepreşedintele urmând să se coordoneze organizatoric filialele şi comisiile partidului.

Vicepreşedintele PNL Crin Antonescu, candidat la şefia partidului, declara, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că, dacă va fi înfiinţată funcţia de prim-vicepreşedinte, îl va susţine pe Ludovic Orban pentru acest post.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici