Ordinea candidaţilor din Capitală înscrişi pe buletinele de vot

Biroul Electoral Municipal (BEM) a decis, vineri seara, prin tragere la sorţi, ordinea candidaţilor pe buletinele de vot, reprezentanţii PRM fiind pe prima poziţie, urmaţi de cei ai PNL şi de PDL, pe poziţiile patru şi cinci figurând candidaţii UDMR şi cei ai Alianţei PSD+PC.

21 afișări
Imaginea articolului Ordinea candidaţilor din Capitală înscrişi pe buletinele de vot

Ordinea candidaţilor din Capitală înscrişi pe buletinele de vot

Membrii BEM s-au reunit, vineri seară, de la ora 18.00, pentru tragerea la sorţi a ordinii candidaţilor pe buletinele de vot, şedinţa nefiind publică.

Partidele parlamentare au fost primele scoase din urnă, ordinea pe buletinele de vot fiind: PRM, PNL, PDL, UDMR, PSD+PC.

Candidaţii formaţiunilor politice parlamentare vor fi urmaţi, pe buletinele de vot, de reprezentanţii PNGCD, iar pe următoarele locuri vor figura alte partide neparlamentare - Alianţa electorală Partidul Verde Ecologist şi PPPS.

O excepţie se înregistrează în Colegiul 5 din Sectorul 2, unde, pe poziţia a şasea a buletinului de vot va fi tipărit numele singurului candidat al Partidului România Europeană.

Pe buletinele de vot vor mai înscrise candidaturile organizaţiilor minorităţilor naţionale, iar pe ultimele poziţii vor figura numele candidaţilor independenţi.

În municipiul Bucureşti au intrat în cursa electorală pentru Senat 83 de candidaţi, pentru cele12 mandate, în timp ce pentru cele 28 de mandate de deputat s-au înscris 203 candidaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici