Păcuraru: "Frontul pentru democraţie", necesar şi oportun

Ministrul liberal al Muncii, Paul Păcuraru, consideră oportună şi necesară propunerea liderului conservator Dan Voiculescu de formare a "Frontului pentru democraţie" având în componenţă PNL, PC şi PSD.

1 afișare
Imaginea articolului Păcuraru: "Frontul pentru democraţie", necesar şi oportun

Păcuraru: "Frontul pentru democraţie", necesar şi oportun

"Propunerea unui front de apărare a democraţiei nu este întâmplătoare. Această propunere încearcă să răspundă atacurilor la adresa democraţiei, care sunt de domeniul evidenţei şi care se produc din partea preşedintelui Traian Băsescu şi a prietenilor domniei sale. Noi credem că o astfel de propunere este binevenită, pentru că trebuie să răspundă la un pericol. Ştiţi foarte bine că toate dictaturile încep mărunt, întâi sunt controlate serviciile, apoi procurorii şi partidele", a declarat, marţi, la Târgovişte, Paul Păcuraru într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, PNL nu a dat încă un răspuns, dar propunerea lui Dan Voiculescu "se întâlneşte cu îngrijorările pe aceeaşi temă formulate de liderii PNL".

PC a lansat "chemarea" de formare, imediat după rezultatele alegerilor europarlamentare, a unui "Front pentru democraţie în România", din care să facă parte PNL, PC şi PSD şi care ar putea susţine un Guvern Tăriceanu III, a anunţat, duminică, preşedintele conservator, Dan Voiculescu. Liderul conservatorilor a făcut acest anunţ într-o conferinţă de presă, arătând că parlamentarii conservatori vor sprijini Guvernul Tăriceanu în demersul acestuia de constituire a unei majorităţi parlamentare.

Voiculescu a arătat că, în acest sens, PC a lansat "chemarea pe piaţa politică" de formare a "Frontului pentru democraţie în România", din care "în mod normal" ar trebui să facă parte PNL, PC şi PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici