Parlamentari PRM, prezenţi la amplasarea panoului cu inscripţia “Ţinutul Secuiesc”

Parlamentari ai Partidului România Mare au anunţat că vor fi prezenţi, joi după-amiază, în apropierea comunei covăsnene Chichiş, în semn de protest faţă de reamplasarea panoului cu inscripţia "Ţinutul Secuiesc" .

10 afișări

Preşedintele PRM Covasna, Gică Agrigoroaie, a declarat jurnaliştilor că la inaugurarea panoului publicitar cu inscripţia “Ţinutul Secuiesc” vor veni şi trei parlamentari PRM, respectiv Nicolae Iorga, Lia Olguţa Vasilescu şi Adrian Moisoiu.

Potrivit liderului PRM Covasna, cei trei parlamentari ai PRM, alături de conducerea organizaţiei judeţene a partidului din Covasna, vor fi prezenţi la acest eveniment “în semn de protest faţă de intenţia Consiliului Judeţean Covasna de a marca şi de a delimita Ţinutul Secuiesc şi faţă de stema judeţului Covasna”.

De asemenea, Agrigoroaie a precizat că PRM condamnă acţiunea de amplasare a panoului cu inscripţia "Ţinutul Secuiesc" la intrarea în judeţul Covasna şi solicită organelor abilitate ale statului să-l demită pe pefectul de Covasna, Gyorgy Ervin, fiindcă acesta nu a luat măsurile necesare, ca reprezentant al Guvernului, de a stopa amplasarea panoului respectiv.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici