Parlamentarii PDL, convocaţi pentru marţi la Parlament, pentru eventuale audieri de miniştri

Parlamentarii PDL au fost convocaţi pentru marţi, la ora 12.00, la Parlament, în vederea participării, la şedinţe în comisii, pentru eventuale audieri ale candidaţilor de miniştri, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

239 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii PDL, convocaţi pentru marţi la Parlament, pentru eventuale audieri de miniştri

Parlamentarii PDL, convocaţi pentru marţi la Parlament, pentru eventuale audieri de miniştri (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Conform surselor citate, parlamentarii PDL au fost convocaţi, marţi, la ora 12.00, la Parlament, ei urmând să participe la eventualele audieri ale candidaţilor de miniştri pentru viitorul Guvern.

Audierile se estimează că vor începe după ora 15.00 sau 16.00, au precizat aceleaşi surse.

De altfel, este posibil ca PDL să aibă marţi şi o şedinţă a Colegiului Director al partidului.

Pe de altă parte, luni nu au avut loc şedinţe de plen nici la Senat, nici la Camera Deputaţilor, din cauza condiţiilor meteorologice care i-au pus pe mulţi parlamentari în imposibilitatea de a ajunge la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici