Parlamentarii PSD trebuie să facă dovada scrisă că şi-au donat indemnizaţiile

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, a declarat luni că parlamentarii partidului, aflaţi în protest parlamentar, trebuie să aducă la partid dovada că şi-au donat indemnizaţia cuvenită de la Parlament.

257 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii PSD trebuie să facă dovada scrisă că şi-au donat indemnizaţiile

Parlamentarii PSD trebuie să facă dovada scrisă că şi-au donat indemnizaţiile (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax foto)

Şova a spus că parlamentarii PSD trebuie să facă într-o săptămână dovada scrisă, pe care s-o depună la partid, a faptului că şi-au donat indemnizaţia.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a precizat luni, după şedinţa BPN, că parlamentarii PSD trebuie să se implice în campania electorală pentru locale, ca o condiţie pentru menţinerea candidaturilor în colegii la alegerile parlamentare.

"Nu vom avea niciun candidat la alegerile parlamentare care nu se află în campanie la alegerile locale, care nu va fi alături de primari şi consilieri", a adăugat el.

Ponta declara săptămâna trecută că parlamentarii PSD, fără excepţie, trebuie să îşi doneze indemnizaţia de parlamentar pe perioada protestului parlamentar, sub riscul excluderii din partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici