Parlamentul a aprobat numirea lui Popa şi Constantinescu în CSA

Parlamentul a aprobat, joi seară, în plen, numirea Danielei Popa şi a lui Dan Constantinescu ca membri ai Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor.

81 afișări
Imaginea articolului Parlamentul a aprobat numirea lui Popa şi Constantinescu în CSA

Daniela Popa (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Parlamentul i-a numit pe Popa şi pe Constantinescu membri ai Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, cu un mandat de cinci ani, începând cu data de 1 februarie.

Daniela Popa a primit 259 de voturi "pentru" şi 18 "împotrivă", iar Dan Constantinescu, 262 voturi "pentru" şi 15 împotrivă".

Popa a primit, miercuri dimineaţă, avizul comisiilor de buget-finanţe pentru a fi numită în conducerea CSA.

Daniela Popa preciza, marţi, pentru MEDIAFAX, că s-a gândit să candideze pentru postul de membru al CSA, iar dacă va trece de votul Parlamentului, va renunţa la Parlament şi la PC.

"M-am gândit să candidez, dar nu ştiu când se finalizează. Eu am avansat această chestiune", a precizat Popa, întrebată despre candidatura sa pentru postul de membru al CSA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici