Parlamentul "a picat" la educaţie sexuală. Proiectul a fost amânat pentru toamnă

  • Deputatii din Comisia de Muncă au amânat dezbaterile pe tema educaţiei sexuale în şcoli
  • Comisa se întruneşte din nou pe 31 august
  • Deputat PSD: Avem alte priorităţi legate de educaţie
  • USR-PLUS aşteaptă consens în grupurile de la PNL
550 afișări
Imaginea articolului Parlamentul "a picat" la educaţie sexuală. Proiectul a fost amânat pentru toamnă

Parlamentul "a picat" la educaţie sexuală. Proiectul a fost amânat pentru toamnă

Sunt în vacanţă, oficial. Şi cheful de muncă e mic.

În Comisia de Muncă, deputaţii au discutat pe repede-înainte…educaţia sexuală. Nu s-au înţeles asupra proiectului controversat. Şi au hotărât să o lase pe toamnă.

Mirela Adomnicăi, deputat PSD: Eu am votat pentru propunerea de amânare a dezbaterii. Preşedinta din partea USR-ului a Comisiei pentru Muncă încerca să expedieze cât mai rapid un proiect de lege care a suscitat foarte multe dezbateri. Eu cred că avem alte priorităţi, legat de educaţie. 

Preşedinta Comisiei de muncă, Oana Ţoiu, spune că a fost suficient timp pentru dezbateri şi ar fi fost bine ca proiectul să obţină aviz. Astfel, ar fi fost votat până în toamnă.

Oana Ţoiu, deputat USR-PLUS: A existat cel puţin un an de dezbateri pe acest subiect. Speranţa noastră era să putem să clarificăm astăzi articolul pentru care a fost cerută reexaminarea, ca, în cazul unei sesiuni extraordinare sau la începutul sesiunii parlamentare, să poată fi deblocată legea şi promulgată. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici