Parlamentul începe procedura înlocuirii conducerii ANRE

Parlamentul începe procedura de înlocuire a unor membri din conducerea ANRE, după ce, pe 23 octombrie, vor expita mandatele preşedintelui, vicepreşedintelui şi a doi membri din Comitetul de Reglementare, anunţă preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu.

838 afișări
Imaginea articolului Parlamentul începe procedura înlocuirii conducerii ANRE

Parlamentul începe procedura înlocuirii conducerii ANRE

„Am primit din partea ANRE o adresă prin care suntem informaţi că expiră mandatele celor din conducere. Vorbim de data de 23 octombrie”, spune preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu.

Ea precizează că se vacantează funcţiile de preşedinrte, vicepreşedinte şi două funcţii de membru în Comitetul de Reglementare, ca urmare a exprirării mandatului.

„Ca atare, în foarte scurt timp va avea loc un Birou Permanent Reunit care să declanşeze procedura prin care vor fi selectate viitoarele persoane, sper eu mult mai bine pregătite, mai articulate, mai profesioniste decât ce am avut până acum la conducerea ANRE, astfel încât să fim la înălţimea problemelor pe care sectorul energetic le ridică în actuala perioadă”, încheie Gorghiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici