Partidul Verde şi Partidul Ecologist Român au încheiat o alianţă electorală

Partidul Verde şi Partidul Ecologist Român au încheiat o alianţă electorală denumită Alianţa Partidul Verde-Ecologist, au anunţat, joi, preşedinţii celor două formaţiuni, Dănuţ Pop şi, respectiv, Gheorghe Ioanicescu.

104 afișări
Imaginea articolului Partidul Verde şi Partidul Ecologist Român au încheiat o alianţă electorală

Gheorghe Zamfir, Mihai Constantinescu şi Ion Dolănescu

Cei doi au precizat că alianţa a fost înregistrată duminică la BEC şi că semnul electoral va fi un brad şi o floarea soarelui într-un cerc.

Ioanicescu a afirmat că este bucuros că divergenţele dintre cele două partide au fost aplanate şi a fost posibilă încheierea acestei alianţe care va participa la alegerile parlamentare din noiembrie. El a arătat că la începutul anului viitor cele două partide vor fuziona şi că li se va alătura şi Uniunea Ecologistă din România.

Dănuţ Pop a explicat că Partidul Verde şi Partidul Ecologist au încheiat o alianţă electorală deoarece nu a mai fost timpul necesar pentru o alianţă politică. El a spus că Ion Dolănescu, Gheorghe Zamfir şi Mihai Constantinescu, care şi-au anunţat candidatura din partea Partidului Verde, vor deveni candidaţii acestei alianţe.

Pop a adăugat că li se vor alătura şi alţi candidaţi, nume sonore cum ar fi Paul Ciuci de la Compact şi soţia preşedintelui Academiei Române. Această alianţă se bucură de sprijinul unor sindicate cum ar fi Federaţia Virgil Săhleanu şi de susţinerea Verzilor Europeni, au mai spus cei doi preşedinţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici