Paszkany, „cetăţeanul“ care i-a scris lui Băsescu, a donat PD-L-ului 238.000 de euro

Arpad Paszkany, patronul CFR Cluj, a donat un milion de lei pentru campania electorală a PD-L din 2008. Donaţiile s-au efectuat prin intermediul a 6 firme pe care Paszkany le controlează direct sau prin interpuşi.

62 afișări
Imaginea articolului Paszkany, „cetăţeanul“ care i-a scris lui Băsescu, a donat PD-L-ului 238.000 de euro

Paszkany, „cetăţeanul“ care i-a scris lui Băsescu, a donat PD-L-ului 238.000 de euro

Astfel, firmele Ecomax şi Euromentor, la care Paszkany este direct asociat, au donat 225.000, respectiv 60.000 de lei.  Câte 225.000 ron au donat Desboria (unde asociat este cumnatul lui Paszkany) şi DNP Invest (controlată de Paszkany, prin intermediul unei firme cu nume identic din SUA).

Află mai multe despre donaţiile lui Arpad Paszkany către PD-L pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici