Patru sute de membri ai PLD Constanţa au trecut la PNL

Liderul PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat, sâmbătă, că 400 membri ai PLD Constanţa, din totalul de 550, se vor alătura PNL.

1 afișare
Imaginea articolului Patru sute de membri ai PLD Constanţa au trecut la PNL

Patru sute de mebri ai PLD Constanţa au trecut la PNL

Conform lui Dragomir, dintre aceştia, 320 şi-au depus deja adeziunile la liberali, iar alte 80 adeziuni aşteaptă să fie înregistrate. Pentru cea mai mare parte dintre cei 400 este vorba de o revenire în PNL.

"Chiar de la început, PLD s-a vrut a fi anexa PD. PLD Constanţa suferă de o lipsă a unei strategii politice coerente, a libertăţii de exprimare şi a cadrului democratic. Prin nominalizarea deputatului Mircea Iustian la conducerea PLD Constanţa, s-a compromis din start ideea unui partid liberal performant. Iustian este menţinut în funcţie cu orice preţ de Valeriu Stoica, care a spus că Iustian rămâne la conducerea PLD chiar dacă e nevoie să dizolve organizaţia judeţeană. Iustian contează doar pentru că are un vot în Parlament", a declarat Sorin Şandru, fost membru PLD, revenit în PNL, prezent la conferinţa de pres.

Prin această migrare, PLD pierde organizaţiile Eforie, Năvodari, Agigea, Techirghiol, Lumina şi o parte însemnată din organizaţia Constanţa.

Totodată, vicepreşedintele PNL, senatorul Puiu Haşotti, a menţionat că şapte dintre cei nouă membri care formau conducerea PLD Constanţa s-au înscris în PNL, precizând că şeful partidului, Călin Popescu Tăriceanu, cu care liderii constănţeni au avut ieri o întrevedere la o vilă de protocol din Neptun, s-a declarat foarte încântat de venirea celor din PLD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici