PC ar putea începe procedura de suspendare a primarului Videanu

Consilierii generali ai PC vor propune conducerii partidului declanşarea procedurii de suspendare a primarului general al Capitalei Adriean Videanu.

3 afișări
Imaginea articolului PC ar putea începe procedura de suspendare a primarului Videanu

PC ar putea începe procedura de suspendare a primarului Videanu

Vicepreşedintele organizaţiei PC Bucureşti, Octavian Petrovici, a declarat că dacă Biroul Politic al PC aprobă suspendarea primarului general, urmează, potrivit legii, strângerea a 500.000 de semnături de la bucureştenii care nu-l mai doresc primar pe Adriean Videanu, iar apoi organizarea unui referendum local.

Petrovici a criticat atitudinea primarului general, arătând că acesta nu a prezentat, conform legii, Consiliului General raportul anual privind situaţia Bucureştiului şi promovează în Capitală "proiecte megalomane", care nu sunt în benefeciul cetăţenilor.

El a arătat că Adriean Videanu a aprobat de asemenea "defrişări necontrolate" în Capitală şi nu a fost de acord cu dotarea autobuzelor cu aer condiţionat, ceea ce face ca locuitorii Capitalei să suporte greu căldura excesivă. Potrivit lui Petrovici, primarul general a aprobat defrişarea a mai mulţi metri pătraţi cu ocazia raliului de Formula 3 organizat în Bucureşti şi, cu toate că a promis că aceste spaţii verzi vor fi refăcute, acum s-a turnat asfalt.

Petrovici a mai spus că Adriean Videanu este acum în concediu, deşi în Bucureşti s-a decretat cod portocaliu.

Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, i-a anunţat, în 16 iulie, pe reprezentanţii CGMB că va intra în concediu de odihnă, începând din 18 iulie, timp de o săptămână.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici