PC participă la consultările de la Cotroceni, din delegaţie fac parte Constantin, Ciucă şi Diaconu

PC a acceptat invitaţia Preşedinţiei de a participa la consultările de la Cotroceni privind găsirea unor soluţii care să răspundă promt la decizia CC în cazul ANI, delegaţia conservatoare fiind alcătuită din Daniel Constantin, Bogdan Ciucă şi Bogdan Diaconu.

22 afișări
Imaginea articolului PC participă la consultările de la Cotroceni, din delegaţie fac parte Constantin, Ciucă şi Diaconu

Preşedintele PC, Daniel Constantin (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Legea de organizare şi funcţionare a ANI va trebui să răspundă nevoilor acestei instituţii. Partidul Conservator a acceptat invitaţia Preşedinţiei de a participa la consultările de la Cotroceni pe marginea găsirii unor soluţii care să răspundă promt la decizia Curţii Constituţionale a României referitoare la neconstituţionalitatea anumitor dispoziţii ale Legii de organizare şi funcţionare a Agenţiei Naţionale de Integritate", informează PC.

Delegaţia conservatoare va fi formată din preşedintele partidului, Daniel Constantin, purtătorul de cuvânt, Bogdan Ciucă şi vicepreşedintele Bogdan Diaconu.

În urma întrunirii Biroului Executiv Central de luni se va hotărî şi poziţia partidului cu privire la tema consultărilor, adaugă PC.

Preşedintele Traian Băsescu are programate luni, de la ora 17.00, consultări cu formaţiunile parlamentare pe tema deciziei Curţii Constituţionale privind neconstituţionalitatea unor prevederi din Legea de organizare şi funcţionare a Agenţiei Naţionale de Integritate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici