PC şi-a lansat candidaţii la primăriile de sector

PC şi-a lansat, marţi, candidaţii pentru primăriile de sector, aceştia fiind Paul Tănăsescu pentru Sectorul 1, Valentin Iliescu pentu Sectorul 2, Victor Adîr pentru Sectorul 3, Cristian Popescu "Piedone" pentru Sectorul 4, Adrian Stoica pentru Sectorul 5 şi Marcel Nicolaescu pentru Sectorul 6.

30 afișări
Imaginea articolului PC şi-a lansat candidaţii la primăriile de sector

PC şi-a lansat candidaţii la primăriile de sector

Preşedintele PC, Daniela Popa, a declarat, la lansare, că aceştia formează o echipă de calibru, sunt membri ai partidului şi nu sunt împrumutaţi din alte părţi, sunt bucureşteni care cunosc şi pot să rezolve problemele Capitalei.

Candidatul PC pentru Primăria Generală a municipiului Bucureşti, Codrin Ştefănescu, a spus că cei 6 candidaţi ai partidului pentru funcţiile de primar de sector sunt "oameni serioşi" şi că PC nu defilează cu "vedete sau cu soluţii improvizate".

Codrin Ştefănescu l-a prezentat pe senatorul Marius Marinescu drept viitorul viceprimar al Capitalei.

Fiecare candidat pentru primăriile de sector şi-a prezentat activitatea politică şi profesională. Astfel, Paul Tănăsescu a spus că este prodecan la Facultatea de Finanţe, Bănci, Asigurări şi Burse de valori, Valentin Iliescu este om de afaceri, Victor Adîr este consilier general din partea PC, iar în perioada 1995 - 2005 a fost membru PRM. Cristian Popescu "Piedone" s-a prezentat drept "economist şi gospodar", având 12 ani experienţă în administraţia publică locală, iar, înainte să fie membru PC, a fost în PSD.

Adrian Stoica a fost prezentat drept specialist în traficul din Bucureşti, acesta intrând în PC în noiembrie 2007, până atunci fiind membru al PNŢCD şi apoi al PRM. Marcel Nicolaescu este preşedintele organizaţiei PC sector 6 şi este director general al Societăţii Naţionale a Sării S.A. Salrom.

Codrin Ştefănescu a anunţat că săptămâna viitoare va face publică lista candidaţilor la funcţiile de consilieri, pe care se se vor regăsi parlamentari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici