PC va susţine un nou guvern doar dacă va îndeplini trei condiţii esenţiale

Preşedintele PC, Dan Voiculescu, a declarat, miercuri, că partidul său va susţine un nou guvern doar în cazul în care acesta va accepta reducerea TVA la alimentele de bază la 5 la sută, crearea fondului de solidaritate pentru pensionarii cu venituri mici şi neimpozitarea profitului reinvestit.

2 afișări
Imaginea articolului PC va susţine un nou guvern doar dacă va îndeplini trei condiţii esenţiale

PC va susţine un nou guvern doar dacă va îndeplini trei condiţii esenţiale

Voiculescu a declarat, miercuri, la Vişeu de Sus, judeţul Maramureş, că PC va colabora cu orice partid care îi va îndeplini cele trei condiţii esenţiale.

”Vom colabora cu orice partid care ne va îndeplini cele trei condiţii esenţiale. (...) PC nu doreşte să lase ţara fără guvernare, pentru că nu ne dorim instabilitate în România”, a spus Voiculescu, referindu-se la situaţia în care va fi adoptată moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Tăriceanu, pe care PSD a anunţat că intenţionează să o introducă până în 10 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici