PD cere demisia lui Chiuariu

Liderul PD, Emil Boc, a cerut, luni, demisia ministrului Justiţiei, Tudor Chiuariu, pentru că, în ciuda avizului CSM, a cerut demiterea şi revocarea procurorului DNA Doru Ţuluş, ceea ce ar reprezenta compromiterea luptei anticorupţiei.

3 afișări
Imaginea articolului PD cere demisia lui Chiuariu

PD cere demisia lui Chiuariu

„PD solicită demisia ministrului Justiţiei, Tudor Chiuariu, pentru demersurile de compromitere a luptei anticorupţie, ultimul fiind acela de a insista în încăpăţânarea de a solicita demiterea şi revocarea unui procuror al DNA, pentru simplul fapt că anchetează politicieni”, a anunţat Emil Boc.

Liderul PD a susţinut că ministrul Chiuariu sfidează CSM., care s-a şi pronunţat în cazul Ţuluş, printr-un aviz negativ.

„Un asemenea ministru nu ne mai reprezintă, iar locul său nu e la Ministerul Justiţiei, ci în altă parte, unde să susţină interese private şi de grup”, a spus Boc.

Ministrul Justiţiei Tudor Chiuariu a cerut, duminică, preşedintelui Traian Băsescu, revocarea din funcţie a procurorului şef al secţiei a II-a a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Doru Ţuluş.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici