PD îi cere premierului să stabiliească data alegerilor pentru PE

Preşedintele PD, Emil Boc, a declarat, luni, că democraţii îi solicită premierului Călin Popescu Tăriceanu să stabilească data alegerilor pentru Parlamentul European şi să nu mai amâne acest moment crezând că datele sondajelor se vor schimba.

1 afișare
Imaginea articolului PD îi cere premierului să stabiliească data alegerilor pentru PE

PD îi cere premierului să stabiliească data alegerilor pentru PE

„E inacceptabil ca, în condiţiile în care avem mai puţin de 6 luni până la expirarea termenului-limită de organizare a acestor alegeri, premierul şi PSD să se joace de-a data alegerilor, în funcţie de modul în care se situează în sondaje”, a precizat Emil Boc.

Liderul democrat a spus că preşedintele PNL, alături de PSD, amână data europarlamentarelor doar din considerente strict electorale, crezând că vor urca în sondaje.

El le-a transmis, însă, liberalilor şi social-democraţilor, că „ceea ce trebuia să se întâmple se va întâmpla”, pentru că nici legile statisticii, nici legile lui Murphy nu pot fi infirmate.

Potrivit lui Boc, stabilirea unei date certe pentru europarlamentare reprezintă o „chestiune de respect faţă de UE”, astfel încât România să arate că este un partener care îşi onorează promisiunile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici