PD-L despre altercaţia de pe Sf. Ştefan: Liberalii au înjurat şi îmbrâncit

PD-L şi-a prezentat, duminică, versiunea asupra altercaţiei cu liberalii, din după-amiaza precedentă, susţinând că liberalii au lipit afişe pe un panou cu un candidat PD-L aflat într-o curte privată şi au refuzat să plece când au fost rugaţi să o facă, trecând la injurii şi îmbrânceli.

18 afișări
Imaginea articolului PD-L despre altercaţia de pe Sf. Ştefan: Liberalii au înjurat şi îmbrâncit

PD-L despre altercaţia de pe Sf. Ştefan: Liberalii au înjurat şi îmbrâncit (Imagine: Mediafax Foto)

"În ziua de 17 mai, în jurul orei 16.30, membrul PD-L Ionuţ Anghel a observat un grup de 3 militanţi PNL care lipeau afişe peste un panou cu candidatul PD-L la primăria sectorului 2 Dan-Cezar Ionescu, amplasat în curtea unui imobil proprietate privată de pe strada Sf. Ştefan. Democrat-liberalul i-a abordat pe membrii PNL rugându-i să nu mai lipească afişe peste panoul PD-L. Membrii PNL au refuzat şi i-au adresat injurii, începând să îl îmbrâncească. Membrul PD-L s-a apărat şi a încercat să-şi îndepărteze agresorii de la PNL", se spune într-un comunicat remis duminică, MEDIAFAX, de PD-L Sector 2.

Liberal-democraţii susţin că intenţia liberalilor "de provocare a unui scandal politic a fost evidentă".

"Bătăuşul de la PNL şi-a lipit, demonstrativ, un plasture pe obraz, iar la sediul Poliţiei s-au strâns, suspect de repede, între 50 şi 70 de membri ai PNL aduşi cu autocarul, precum şi candidatul PNL la Primăria Sectorului 2", se mai spune în comunicat.

În comunicat se mai susţine că, Ionuţ Anghel, liberal-democratul agresat "a sesizat, în timp ce era în sediul Poliţiei, că anchetatorul care investiga altercaţia a primit un telefon de la ministrul de interne Cristian David".

Mai multe persoane, membrii PDL şi PNL, s-au luat la bătaie, sâmbătă, în jurul orei 16.30, pe strada Sfântul Ştefan din Capitală, din cauza unor afişe electorale, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici