PDL analizează rezultatele euroalegerilor la sfârştiul săptămânii

PDL convoacă Colegiul Director la sfârştiul săptămânii pentru analiza rezultatelor euroalegerilor, a anunţat, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional, preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu.

15 afișări
Imaginea articolului PDL analizează rezultatele euroalegerilor la sfârştiul săptămânii

PDL analizează rezultatele euroalegerilor la sfârştiul săptămânii (Montaj foto)

Radu Berceanu a spus că în şedinţa Biroului Permanent Naţional s-a făcu o analiză a rezultatelor obţinute la alegerile de duminică.

"Nu se punea problema să luăm acum nişte măsuri, nici pozitive şi nici negative şi nişte decizii", a spus el.

Ministrul Transporturilor a precizat că, la sfârşitul săptămânii, PDL urmează să convoace Colegiul Director, şi în cadrul acestui for de decizie să se discute şi analizele care vor fi mult "rafinate", pentru că acum nu sunt toate elementele. "Trebuie făcute nişte analize mult mai amănunţite, care nu au putut fi făcute până acum", a spus Berceanu.

Liderul PDL Dolj a apreciat că un factor important al rezultatului alegerilor pentru Parlamentul European l-a reprezentat absenteismul la vot.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional, că se va face o analiză a rezultatelor euroalegerilor, în toate organizaţiile, iar decizia conducerii partidului va trebui respectată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici