PDL Bucureşti: E regretabil că Andrei Chiliman foloseşte trucuri ieftine pentru a-şi atinge scopurile

PDL Bucureşti susţine, în replică la ultimele declaraţii făcute de primarul Sectorului 1, că "este regretabil că Andrei Chiliman foloseşte trucuri ieftine pentru a-şi atinge scopurile" şi că organizaţia urmăreşte să-şi ducă la bun sfârşit programul de dezbateri privind Legea Capitalei.

222 afișări
Imaginea articolului PDL Bucureşti: E regretabil că Andrei Chiliman foloseşte trucuri ieftine pentru a-şi atinge scopurile

PDL Bucureşti: E regretabil că Andrei Chiliman foloseşte trucuri ieftine pentru a-şi atinge scopurile (Imagine: Mediafax Foto)

"PDL Bucureşti urmăreşte să-şi ducă la bun sfârşit programul de dezbateri privind Legea Capitalei şi doreşte ca fiecare bucureştean să cunoască beneficiile aduse de acest proiect administrativ. Trebuie accentuat, încă o dată, că PDL Bucureşti nu doreşte desfiinţarea sectoarelor, ci întărirea lor", se arată într-un comunicat remis duminică de PDL Bucureşti.

Potrivit democrat-liberalilor bucureşteni, "este regretabil că Andrei Chiliman foloseşte trucuri ieftine pentru a-şi atinge scopurile".

"De notorietate este faptul că Andrei Chiliman are o singură îndeletnicire, aceea de a cheltui banii contribuabililor. Trebuie menţionat faptul că cei 1.200.000 euro cât ar costa referendumul se pot cheltui într-un mod mult mai eficient, iar opţiunea bucureştenilor se poate cunoaşte prin organizarea de focus-grupuri, dezbateri sau se pot face sondaje de opinie", se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează totodată că, "în repetate rânduri", reprezentanţii PDL Bucureşti au avut întâlniri cu repezentanţii ONG-urilor şi ai societăţii civile "cu scopul de a informa locuitorii Capitalei asupra beneficiilor legii şi de a discuta cea mai bună formulă pentru acest act normativ, care trebuie să fie în beneficiul bucureştenilor".

"În ciuda provocărilor insistente ale primarului Andrei Chiliman, PDL Bucureşti doreşte să păstreze un discurs public decent deoarece consideră că un limbaj reprobabil nu face decât să distorsioneze un dialog politic şi să trimită discuţia într-o zonă periferică dialogului şi neprielnică", conchide comunicatul.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că se află în posesia unui document trimis de PDL Bucureşti către Ministerul Administraţiei de Internelor, ca bază pentru Legea Capitalei, care va fi pregătită pentru angajarea răspunderii.

"Acest document este dovada că obsedaţii care vor controlul total asupra Bucureştiului pregătesc Legea Capitalei într-o formă pentru asumarea răspunderii Guvernului în faţa Parlamentului, refuzând chiar dezbaterea în Parlament. Le e frică şi de dezbaterea parlamentară", a spus Chiliman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici