PDL Bucureşti îl susţine pe Boc la şefia partidului

Conducerea Organizaţiei PDL Bucureşti a decis marţi în unanimitate să sprijine candidatura lui Emil Boc pentru preşedinţia PDL, a anunţat preşedintele organizaţiei, Elena Udrea.

38 afișări
Imaginea articolului PDL Bucureşti îl susţine pe Boc la şefia partidului

PDL Bucureşti îl susţine pe Boc la şefia partidului (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Am dat un vot politic pentru a nu mai exista aceste interpretări că organizaţia de Bucureşti merge o parte într-un fel, o altă parte într-un fel, a fost un vot politic în urma acestor dezbateri şi în unanimitate organizaţia şi-a exprimat sprijinul pentru domnul Emil Boc, urmând, desigur, ca la apariţia moţiunii să procedăm conform Statutului", a precizat Udrea.

Ea a menţionat că decizia a fost luată cu 15 voturi "pentru" din 15.

Elena Udrea a precizat că semnăturile care s-au dat de la organizaţiile de sector pentru susţinerea lui Emil Boc sau pentru sprijinirea lui Vasile Blaga au fost făcute în nume personal.

"Până în acest moment, semnăturile care s-au dat pentru susţinerea fie a domnului Boc, fie a domnului Blaga, au fost făcute în nume personal, pentru că aşa spune Statutul, organizaţiile se pronunţă după ce apar moţiunile. (...) Sunt semnături de susţinere personale ale membrilor de partid, este şi cazul meu, este o semnătură personală, dar organizaţia a luat decizia ca în ansamblul ei filiala PDL să-şi ofere susţinerea candidatului Emil Boc", a adăugat Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici