PDL promite salarii şi pensii europene şi desfiinţarea a o sută de taxe

Mai mulţi lideri PDL au prezentat, sâmbătă, la Arad, principalele obiective ale programului de guvernare, promiţând salarii şi pensii europene, dar şi desfiinţarea a o sută de taxe.

78 afișări
Imaginea articolului PDL promite salarii şi pensii europene şi desfiinţarea a o sută de taxe

PDL promite salarii şi pensii europene şi desfiinţarea a o sută de taxe

"Pe termen lung, obiectivul este acela ca românii să aibă un standard de viaţă similar cu cel al europenilor. Ca veniturile românilor să fie la nivelul mediu din UE. Suntem conştienţi, însă, că nu se poate în următorii patru ani, ci trebuie cel puţin două sau trei cicluri de guvernare PDL. Totuşi, următorii patru ani sunt decisivi pentru a se face paşii importanţi spre acest drum", a spus Stolojan.

Theodor Stolojan le-a promis românilor că, în mandatul PDL, salariul mediu va ajunge la 905 euro, iar pensia medie la 405 euro.

"Cifrele par îndrăzneţe, dar asemenea performanţe pot fi obţinute dacă câştigăm bătălia pentru productivitate şi competivitate", a adăugat Stolojan.

La rândul său, prim-vicepreşedintele Adrian Videanu a promis că, dacă va prelua guvernarea după alegeri, PDL va menţine cota unică de impozitare de 16 la sută şi va reduce o sută de taxe.

"Vom menţine cota de 16 la sută şi vom reduce o sută de taxe şi impozite din cele 500 existente astăzi, pentru că aportul lor la buget este mai mic decât costul lor de administrare. Nu vom impozita profitul reinvestit în tehnologie şi resurse umane. Acestea sunt adevăratele măsuri de dreapta care vor sta ca fundament la câştigarea alegerilor", a spus Videanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici