PDL Sector 6: PSD a avut atitudine provocatoare

Purtătorul de cuvânt al PDL Sector 6, Cristian Hriţuc, a declarat, sâmbătă, că niciun reprezentant al staff-ului de campanie nu a fost implicat în vreun incident cu membri ai PSD, în Parcul Moghioroş, dar că reprezentanţii acestui partid au avut o atitudine provocatoare faţă de democrat-liberali.

50 afișări
Imaginea articolului PDL Sector 6: PSD a avut atitudine provocatoare

PDL Sector 6: PSD a avut atitudine provocatoare

Hriţuc a precizat, pentru MEDIAFAX, că evenimentul electoral al democrat -liberalilor avea autorizaţie pentru ora 11.00, în timp ce PSD avea pentru ora 18.00, în lege precizându-se că nu se pot desfăşura două acţiuni simultane în acelaşi loc ale unor partide diferite.

"Noi aveam o acţiune programată de la ora 11. Aveam autorizaţie pentru acest eveniment, care s-a desfăşurat în mod paşnic. PSD a venit la acţiunea noastră, cu scopul de a ne agita, deşi acţiunea lor era programată la ora 18.00. Noi ne-am desfăşurat evenimentul de împărţire a pliantelor şi materialelor electorale, după care oamenii noştri s-au retras. Nimeni din staff-ul nostru de campanie nu a fost implicat în vreun incident", a susţinut Hriţuc.

El a acuzat PSD că ar fi avut o atitudine provocatoare faţă de reprezentanţii staff-ului de campanie al PDL.

'Ce căutau membrii PSD în parc de la ora 11.00, nu ştiu", s-a întrebat reprezentantul PDL.

"Nu s-a bătut nimeni cu nimeni. La un moment dat, am auzit că ar fi fost un fel de «umăr la umăr» între doi băieţi, dar nici unul dintre ei nu face parte din staff-ul nostru de campanie. Nu-i cunosc pe niciunul dintre ei", a punctat Hriţuc.

El a completat că aşa-zisul incident a fost o invenţie, pentru ca "PSD-iştii să se victimizeze".

Candidatele PSD şi PDL la Camera Deputaţilor în colegiul 25 Bucureşti, Luminiţa Anghel şi Elena Udrea, au avut programate, sâmbătă, acţiuni electorale în Parcul Moghioroş, susţinătorii acestora disputându-şi locul de desfăşurare a evenimentelor, ceea ce a dus la o situaţie tensionată.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici