PDL sesizează Comisia de abuzuri din Senat în cazul lui Geoană

Prim-vicepreşedintele PDL, Adriean Videanu, a anunţat, luni, după şedinţa BPN, că grupul parlamentar din Senat a fost mandatat să sesizeze comisia de abuzuri privind refuzul preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, de a convoca Birourile reunite pentru validarea Cabinetului Negoiţă.

27 afișări
Imaginea articolului PDL sesizează Comisia de abuzuri din Senat în cazul lui Geoană

PDL sesizează Comisia de abuzuri din Senat în cazul lui Geoană (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"Condamnăm atitudinea iresponsabilă a preşedintelui Senatului care refuză convocarea Camerelor reunite şi de a se lua o decizie legată de guvernul depus încă de săptămâna trecută de Liviu Negoiţă. Este absolut inadmisibil şi fără niciun fel de justificare", a spus Videanu.

El a anunţat că, pentru a rezolva o problemă majoră cum este necesitatea unui guvern legitim, Biroul Permanent al PDL a mandatat grupul PDL din Senat să sesizeze Comisia de abuzuri a Senatului, pentru a găsi o soluţie, astfel încât Parlamentul să se pronunţe cât mai repede pe acest subiect.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, luni, că a discutat cu preşedintele Senatului, Mircea Geoană, pentru convocarea Birourilor permanente reunite, miercuri, pentru declanşarea procedurilor de învestire a noului guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici