PDL şi UNPR au semnat un protocol de susţinere guvernamentală şi parlamentară

Liderii PDL şi UNPR au semnat, marţi, un protocol de colaborare politică ce vizează susţinerea guvernamentală şi parlamentară reciprocă.

61 afișări
Imaginea articolului PDL şi UNPR au semnat un protocol de susţinere guvernamentală şi parlamentară

PDL şi UNPR au semnat un protocol de susţinere guvernamentală şi parlamentară (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Documentul a fost semnat la sediul central al PDL.

"Parteneriatul politic dintre PDL şi UNPR a fost întărit, prin semnarea, de către cele două partide, a unui Protocol de colaborare care are ca obiectiv major realizarea programului de guvernare şi, implicit, reforma statului. Durata Protocolului cuprinde actualul mandat legislativ. În protocolul semnat de preşedinţii celor două partide, Emil Boc şi Marian Sârbu, de prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu, de secretarul general al Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga şi de preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, se precizează că cele două formaţiuni se angajează să susţină Guvernul şi actuala majoritate parlamentară.", se arată într-un comunicat remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

La nivel naţional s-a creat Consiliul de Conducere al Parteneriatului PDL-UNPR alcătuit din câte şapte lideri ai celor două partide. Consiliul se reuneşte în şedinţă ordinară în fiecare lună şi în şedinţă extraordinară, de câte ori este nevoie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici