PDL vrea să cumpere sediul din Modrogan 22

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional, că formaţiunea intenţionează să cumpere sediul Organizaţiei de Bucureşti din Aleea Modrogan 22, întrucât este un sediu bun pentru campaniile electorale.

117 afișări
Imaginea articolului PDL vrea să cumpere sediul din Modrogan 22

PDL vrea să cumpere sediul din Modrogan 22 (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Toate partidele intenţionează, în măsura în care îşi permit, să-şi cumpere sediile", a spus Blaga.

Întrebat dacă PDL intenţionează să cumpere acest sediu, Vasile Blaga a răspuns: "Bineînţeles că da. Chiar aş vrea să putem să o facem. Nu este un sediu mare, dar este unul extrem de bun, în special pentru campaniile electorale, îndeplineşte condiţiile suficiente".

Potrivit secretarului general al PDL, un sediu de partid nu poate fi cumpărat decât dacă este la RA-APPS şi a apreciat că trecerea imobilului la RA-APPS trebuia făcută de 20 de ani, nu de acum.

Sediul PDL Bucureşti, aflat pe Aleea Modrogan 22 şi administrat până acum de Ministerul Afacerilor Externe, a fost trecut din nou, după 17 ani, în administrarea RA-APPS, reprezentanţii Guvernului susţinând că transferul se impune deoarece MAE nu are atribuţii în a administra astfel de clădiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici