Peter Eckstein Kovacs şi-a depus dosarul de candidatură la preşedinţia UDMR

Consilierul prezidenţial Peter Eckstein Kovacs şi-a depus, miercuri, la sediul Prezidiului Executiv al UDMR din Cluj-Napoca, dosarul de candidatură la funcţia de preşedinte al Uniunii.

24 afișări
Imaginea articolului Peter Eckstein Kovacs şi-a depus dosarul de candidatură la preşedinţia UDMR

Peter Eckstein Kovacs şi-a depus dosarul de candidatură la preşedinţia UDMR (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Eckstein a declarat că speră să câştige alegerile interne din Uniune deoarece se adresează membrilor UDMR care doresc schimbarea în formaţiune.

"De miercuri continuă cursa pe care sper sincer că o să o câştig. Mă adresez celor care gândesc pe termen lung. În 2012 vor fi alegeri şi cei care au contact cu lumea - fiindcă nu toţi dintre liderii UDMR au - ştiu că populaţia maghiară doreşte schimbarea. Mă adresez şi celor care doresc o UDMR mai primitoare pentru ei", a afirmat Eckstein.

Acesta a acuzat că unul dintre contracandidaţii săi se duce la organizaţiile din UDMR şi "promite ajutor din resurse guvernamentale în schimbul sprijinului pe care îl cere".

La depunerea dosarului de candidatură, Eckstein a sosit împreună cu lideri ai UDMR Cluj, filială care îi susţine candidatura.

Liderul deputaţilor UDMR, Olosz Gergely, şi-a depus, luni, dosarul de candidatură la şefia Uniunii, iar ministrul Culturii, Kelemen Hunor, marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici