Petrecerea lui Geoană, la Vila Lac 1

Preşedintele PSD Mircea Geoană îşi serbează, vineri seară, împlinirea a 50 de ani, într-o petrecere privată organizată la Vila Lac 1, printre invitaţi numărându-se politicieni, oameni de afaceri, oameni de sport şi de televiziune, precum şi reprezentanţi ai corpului diplomatic.

506 afișări
Imaginea articolului Petrecerea lui Geoană, la Vila Lac 1

Petrecerea lui Geoană, la Vila Lac 1

Majoritatea invitaţilor lui Mircea Geoană fac parte din conducerea PSD, printre aceştia numărându-se Ion Iliescu, Nicolae Văcăroiu, Adrian Năstase, Miron Mitrea, Victor Ponta, Cristian Diaconescu, Rodica Nassar, Constantin Niţă, Rovana Plumb, Marian Vanghelie, Gheorghe Nichita, Radu Mazăre sau Liviu Dragnea.

La petrecere au venit, de asemenea, Şerban Mihăilescu, Ioan Mircea Paşcu, Adrian Severin, Bogdan Niculescu Duvăz, Aura Vasile, Olguţa Vasilescu, Valer Dorneanu, Dan Darabont, Ana Birchall.

Totodată, printre invitaţii lui Geoană s-au numărat Cozmin Guşă şi Lavinia Şandru, de la PIN.

Au fost prezenţi, de asemenea, fostul tenisman Ilie Năstase şi soţia sa Amalia, care au plecat de la Vila Lac 1 după circa 20 de minute, precum şi oamenii de afaceri Viorel Cataramă, George Copos şi Camelia Şucu.

La petrecere au fost prezenţi şi reprezentanţi ai corpului diplomatic, printre aceştia numărându-se ambasadorii Spaniei şi Isarelului la Bucureşti.

De asemenea, au fost prezenţi Andreea Esca şi soţul său, Mihaela Rădulescu, Monica Ghiurco, Cristina Şincai şi Andreea Creţulescu. Au mai fost la petrecere Bogdan Chirieac şi Cornel Nistorescu.

Majoritatea invitaţilor au venit cu maşina, aceştia intrând în baza invitaţiei nominale primite în prealabil.

Mărcile maşinilor invitaţilor au variat de la Maybach la Lexus, Mercedes şi BMW ultimele serii sau Audi. Unele dintre limuzinele de lux cu care au venit invitaţii la petrecere aveau geamurile fumurii sau draperii.

Singurul invitat care a dat declaraţii presei la intrarea în curtea Vilei Lac 1 a fost vicepreşedintele PSD Victor Ponta, care a spus că i-a adus lui Mircea Geoană o sculptură din lemn. El i-a urat liderului PSD "La Mulţi Ani!" şi ca la toamnă să ocupe un scaun pe care îl ştie foarte bine, respectiv cel pe care l-a ocupat şi Adrian Năstase.

La petrecere urma să cânte şi formaţia Phoenix, una dintre preferatele lui Geoană.

Geoană împlineşte luni, 14 iulie, 50 de ani, dar a decis să-şi serbeze ziua de naştere vineri, profitând de prezenţa la Consiliul Naţional a celor mai mulţi dintre invitaţi.

Geoană va organiza şi o altă petrecere, luni, la sediul central al partidului, unde vor fi invitaţi şi jurnaliştii acreditaţi la PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici