Petru Filip, fost membru PDL, votat de CExN în funcţia de secretar executiv al PSD

Senatorul PSD Petru Filip, fost membru PDL, a fost votat, joi, de către Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD în funcţia de secretar executiv al partidului pe probleme de administraţie.

239 afișări
Imaginea articolului Petru Filip, fost membru PDL, votat de CExN în funcţia de secretar executiv al PSD

Petru Filip (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Domnul Petru Filip a fost votat în funcţia de secretar executiv pe probleme de administraţie. Domnia sa a fost mulţi ani primarul Oradei şi va sprijini, alături de Departamentul de Administraţie, politica noastră în acest domeniu", a declarat preşedintele PSD, Victor Ponta, după reuniuea CExN.

Petru Filip, vicepreşedinte al Senatului, a anunţat, în 23 aprilie, că pleacă din PDL şi se înscrie în PSD. În 2 mai, senatorul Petru Filip a anunţat că va activa în cadrul grupului PSD.

Petru Filip este senator de Bihor şi a preluat preşedinţia interimară a Senatului după revocarea din funcţie a lui Mircea Geoană, până la alegerea lui Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici