Petru Movilă, scrisoare deschisă către Tudose şi Dragnea: Ce trebuie să facem să alocaţi nişte fonduri? Trebuie să cerem autonomie?

Viceliderul deputaţilor PMP Petru Movilă a transmis, miercuri, o scrisoare deschisă premierului Mihai Tudose şi preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, susţinând că atitudinea dezinteresată a PSD faţă de judeţul Iaşi s-a acutizat „simţitor”, iar banii promişi la începutul anului „au dispărut”.

1087 afișări
Imaginea articolului Petru Movilă, scrisoare deschisă către Tudose şi Dragnea: Ce trebuie să facem să alocaţi nişte fonduri? Trebuie să cerem autonomie?

Petru Movilă, deputat PMP, scrisoare deschisă către Mihai Tudose şi Liviu Dragnea, în care îşi exprimă preocuparea faţă de judeţul Iaşi: ”Ce trebuie să facem să alocaţi nişte fonduri? Trebuie să cerem autonomie?”

„Vă scriu această scrisoare deschisă pentru a vă aduce aminte de faptul că şi judeţul Iaşi este în România! Atitudinea dezinteresată a PSD faţă de judeţul Iaşi s-a acutizat simţitor de la începutul anului. Dacă în ultimii ani câte un lider PSD îşi mai aducea aminte de noi şi ne mai preciza pe ici pe colo, din luna ianuarie a acestui an, noi, ieşenii am dispărut cu totul de pe harta României”, a declarat viceliderul deputaţilor PMP Petru Movilă, în scrisoarea deschisă adresată premierului Tudose şi liderului PSD, Liviu Dragnea.

Petru Movilă susţine că votanţii ieşeni au intrat „pe lista neagră”, deşi asigură PSD „o victorie uşoară” de ani de zile.

„Cel mai probabil, am ajuns în acest moment de invizibilitate majoră din cauza luptelor interne din PSD. De la o zi la alta, duşmănia pe care PSD o poartă ieşenilor este din ce în ce mai vizibilă. Banii promişi la începutul anului, la proiectul de buget, au dispărut ca prin minune. Fondurile se împart discreţionar între judeţele unde PSD are liderii cei mai mai bine poziţionaţi şi agreaţi”, spune Petru Movilă.

Deputatul PMP a susţinut că nu au fost alocaţi bani pentru nicio investiţie majoră în judeţul Iaşi.

„Cei mai mulţi bani din PNDL i-aţi alocat către judeţele aflate sub influenţa liderilor PSD, respectiv Olt, Teleorman, Giurgiu şi Buzău. Cele mai importante sume de la buget pentru modernizarea şi reabilitarea drumurilor judeţene au ajuns la Teleorman. Deşi aţi spus în mai că nu sunt bani pentru sala polivalentă de la Iaşi, în mai puţin de două luni aţi identificat 12 milioane Euro pentru un stadion la Alexandria, care are o echipă în Liga a III-a”, a spus deputatul PMP.

Movilă le-a reamintit guvernanţilor că judeţul Iaşi are aproape un milion de locuitori care nu sunt vinovaţi de faptul că PSD Iaşi fie nu are lideri agreaţi la vârful PSD.

„Stimaţi domni, ce trebuie să facem să alocaţi şi nişte fonduri pentru judeţul Iaşi? Pentru început ar ajunge şi jumătate din sumele direcţionate în această perioadă pentru judeţele Olt şi Teleorman. Nu se poate să trăim într-o societate unde din cauza orgoliilor, frustrărilor şi nemulţumirilor personale să lăsaţi un judeţ să moară îngropat în sărăcie”, a spus Movilă.

„Stimaţi domni, trebuie să cerem autonomie?”, a conchis viceliderul deputatului PMP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici