Petru Movilă, viceliderul deputaţilor PMP: Aleşii partidului vor vota la învestirea Guvernului Cîţu

  • Viceliderul deputaţilor PMP Petru Movilă a anunţat că aleşii partidului vor vota la învestirea Guvernului Cîţu.
  • Mai presus de lupta pentru putere trebuie să fie România, în contextul epidemiei de coronavirus.
149 afișări
Imaginea articolului Petru Movilă, viceliderul deputaţilor PMP: Aleşii partidului vor vota la învestirea Guvernului Cîţu

Petru Movilă, viceliderul deputaţilor PMP: Aleşii partidului vor vota la învestirea Guvernului Cîţu

„Şi eu şi colegii mei parlamentari din PMP am anunţat încă de la început crizei guvernamentale că vom vota fără rezeva noul Guvern al României. Am spus acest lucru având un argument fundamental: România trebuie guvernată de un Guvern care să funcţioneze şi să poată decide în totalitatea atribuţiilor constituţionale, legale”, a scris Petru Movilă, duminică, pe Facebook.

El a adăugat că nu trebuie prelungită criza guvernamentală.

„Am argumentat şi prin faptul că această epidemie generată de coronavirus, nu are nici o desfăşurare logică, cuantificabilă. În această perioadă, celelalte partide, discutau despre putere, despre cine a furat sau a greşit mai mult, despre Cîţu şi Teodorovici, despre cum să prelungească mai mult criză guvernamentală. PMP a fost prezent în sală cu toţi parlamentarii la învestirea Guvernului Orban 2. Vom fi şi la învestirea Guvernului Cîţu”, a completat Movilă.

Deputatul PMP a mai spus că bilanţul în creştere al cazurilor de coronavirus din România „dă minte multor politicieni” care au anunţat că vor vota un Guvern.

„Mai presus decât luptă pentru putere, trebuie să fie ţara şi oamenii. Măsurile excepţionale luate zilele acestea de către Guvern, extinderea rapidă a epidemiei, numărul mare de oameni decedaţi în multe ţări, numărul mare de persoane contaminate din România, se pare că le dă minte multor politicieni care au anunţat că vor vota un guvern pentru ţară şi pentru oameni. Sigur, mintea cea de pe urmă e binevenită. PMP sigur va fi acolo, în Parlament şi că vota pentru români”, a conchis Petru Movilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici