Piedone: Cetăţenii sprijină candidatul, nu partidele

Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Sectorului 4, consideră că cetăţenii sunt cei care acordă sprijinul unui candidat şi nu partidele, se arată într-un comunicat PC remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

17 afișări
Imaginea articolului Piedone: Cetăţenii sprijină candidatul, nu partidele

Piedone: Cetăţenii sprijină candidatul, nu partidele (Imagine: Mediafax Foto)

"Înteleg că sunt partide care ar dori să îşi aroge meritul de a avea candidaţi în turul doi al alegerilor locale, deşi candidaţii lor au pierdut. Le mulţumesc pentru sprijinul pe care mi-l declară, însă le atrag atenţia că oamenii sunt cei care votează şi nu partidele", a declarat Cristian Popescu Piedone, după ce PSD a anunţat că îl susţine în turul doi la Primăria Sectorului 4.

De altfel, Cristian Popescu Piedone a făcut un apel către locuitorii Sectorului 4 de a vota la alegeri omul şi nu partidul.

"Contează omul, nu partidul. Întotdeauna am fost alături de cetăţeni, pe stradă, pentru a le asculta problemele şi a căuta rezolvări. Cetăţenii sunt echipa mea, nu partidele. Eu mă bazez pe votul tuturor cetăţenilor care îşi doresc un bun gospodar în fruntea primăriei, indiferent de coloratura lor politică. Sunt onorat că în primul tur am fost votat în egală măsură de simpatizanţi ai PC, PNL, PSD şi PDL, care au înţeles că omul sfinţeşte locul, şi nu partidele ", a mai spus
Cristian Popescu Piedone, conform comunicatului citat.

Conform rezultatelor centralizate de BEC până marţi, la ora 8.30, la Primăria Sectorului 4 al Capitalei, candidatul PC, Cristian Victor Piedone Popescu se situează pe primul loc, cu 37,67%, urmat de candidatul PDL, Radu Silaghi, cu 22% şi de candidatul PSD, Vasile Mihalache, cu 14,75%.

PSD a anunţat, marţi, că a decis să susţină candidatura lui Sorin Oprescu la Primăria Generală, dar şi pe cele ale lui Andrei Chiliman, candidat PNL la Sectorul 1 şi Cristian Popescu - Piedone, la Primăria Sectorului 4, în contextul în care formaţiunea social-democrată a recomandat electoratului său un vot împotriva PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici