Piedone: Dau în judecată ANI pentru manipularea intenţiei de vot. Candidez la PMB

  • Cristian Popescu Piedone anunţă că va da în judecată ANI pentru „manipularea intenţiei de vot”.
  • El spune că nu renunţă la candidatura sa la Primăria Capitalei.
  • Deputatul Vlad Popescu Piedone, fiul său, candidează la funcţia de primar al Sectorului 5.
512 afișări
Imaginea articolului Piedone: Dau în judecată ANI pentru manipularea intenţiei de vot. Candidez la PMB

Piedone: Dau în judecată ANI pentru manipularea intenţiei de vot. Candidez la PMB

„Pentru toţi securiştii care lucrează împotriva poporului, eu, Piedone, anunţ: Dau în judecată ANI că mi-a îngrădit dreptul la apărare, după ce a anunţat public raportul privind presupusul conflict de interese înainte de a-mi comunica personal decizia! Dau în judecată ANI pentru manipularea intenţiei de vot, în condiţiile în care raportul a fost fabricat imediat după ce mi-am anunţat candidatura la funcţia de primar al Capitalei”, scrie pe Facebook Cristian Popescu Piedone.

El afirmă că nu renunţă la candidatura la funcţia de primar general al Capitalei.

„Hoţii ţării să ştie următoarele. Dosarele, puşcăria şi securitatea voastră nu mă sperie. Cristian Popescu Piedone candidează la funcţia de primar al Capitalei! Deputatul Vlad Popescu Piedone (fiul său - n.r.) candidează la funcţia de primar al Sectorului 5”, încheie Piedone.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat starea de conflict de interese în cazul primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

În exercitarea atribuţiilor de primar, a emis şi a semnat dispoziţia de numire a ginerelui său (afin de gradul I) în calitate de membru al Comisiei pentru vânzarea spaţiilor comerciale sau de prestări servicii care cad sub incidenţa Legii nr. 550/2002, anunţă ANI.

De pe urma acestui fapt a obţinut un folos material (venituri încasate în anii 2021 şi 2022) în valoare totală de 109.520 lei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici