Piedone nu renunţă la candidatură: Voi iniţia o nouă campanie de strângere de semnături

Cristian Popescu Piedone a anunţat, marţi seara, pe Facebook, că nu renunţă la candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4 şi va iniţia o nouă campanie de strângere de semnături, afirmând că există doar două variante- "să mă omoare sau să mă lase să mă supun judecăţii la vot".

3329 afișări
Imaginea articolului Piedone nu renunţă la candidatură: Voi iniţia o nouă campanie de strângere de semnături

Piedone nu renunţă la candidatură: Voi iniţia o nouă campanie de strângere de semnături (Imagine: Victor Ciupuliga/ Mediafax Foto)

"Văd că se da o luptă pe viaţă şi pe moarte să îmi fie împiedicată candidatura. Ei bine, nu au decât două opţiuni, să mă omoare sau să mă lase în pace să mă supun judecăţii Dvs, la vot, pe 5 iunie. (...) Vă anunţ că voi iniţia o nouă campanie de strângere de semnături, de dată această de două ori mai multe, că poate aşa vom putea trece peste toate mizeriile pe care le pregătesc cei care vor puterea cu orice preţ!", a scris Piedone, pe reţeaua de socializare.

Fostul primar, urmărit penal după tragedia din Colectiv, a mai susţinut că cei interesaţi vor putea urmări pe Facebook procesul de strângere de semnături. "Voi fi prezent pentru această campanie de semnături. Va dura până în ultima zi de campanie şi aşa vor vedea cu toţii că semnăturile sunt autentice. Cer şi televiziunilor că, dacă vor şi sunt interesate, să transmită LIVE tot procesul pentru a observă pas cu pas că este o procedura corectă şi transparenţă. Aveţi încredere, merg până la capăt!", a afirmat Piedone.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins, marţi, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4, decizia fiind definitivă.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale expiră marţi, 26 aprilie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici