PIN Bucureşti - Lavinia Şandru, cea mai bună soluţie pentru Primăria Capitalei

PIN Bucureşti consideră că vicepreşedintele partidului, Lavinia Şandru, ar putea fi „cea mai bună soluţie” pentru Primăria Capitalei, o decizie finală cu privire la susţinerea candidaturii acesteia urmând să fie luată în luna februarie.

2 afișări
Imaginea articolului PIN Bucureşti  - Lavinia Şandru, cea mai bună soluţie pentru Primăria Capitalei

PIN Bucureşti - Lavinia Şandru, cea mai bună soluţie pentru Primăria Capitalei

Oana Rotaru, membru în Consiliul Liderilor PIN, a declarat că, în urma discuţiilor preliminare cu privire la alegerile locale din vară, PIN Bucureşti consideră că „cea mai bună soluţie” pentru Primăria Capitalei ar fi Lavinia Şandru, dar decizia finală în acest sens este aşteptată în februarie.

„Un prim argument în acest sens ar fi acela că, la alegerile europarlamentare, am obţinut 4% la Bucureşti, fără fonduri şi fără reprezentanţi în toate secţiile de votare. De asemenea, potenţialii contracandidaţi pentru Primăria Capitalei fac parte din vechea gardă politică, sunt oameni corupţi, cu dosare penale, de care bucureştenii s-au săturat”, a declarat Oana Rotaru.

Contactată telefonic, Lavinia Şandru a declarat, pentru MEDIAFAX, că va candida cu „plăcere” şi „determinare” la Primăria Generală a Capitalei dacă filiala PIN Bucureşti o va propune drept candidat.

„Este clar că Bucureştiul este în criză, pentru că toate administraţiile s-au ocupat doar de şpăgi, nu de cetăţean. Dacă la şedinţa PIN Bcureşti, din februarie, voi fi nominalizată pentru Primăria Capitalei, voi accepta cu plăcere şi cu determinare să candidez. În ceea ce mă priveşte, nici nu am furat, nici nu am minţit şi, fără falsă modestie, sunt cel puţin la fel de competentă ca unii dintre cei pe care bucureştenii i-au preferat până acum”, a afirmat Lavinia Şandru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici