PIN şi-a prezentat oficial candidaţii pentru europarlamentare

Partidul Iniţiativa Naţională (PIN) şi-a prezentat, duminică, în faţa a circa 800 de delegaţi PIN din toată ţara, candidaţii la alegerile pentru Parlamentulul European, realizând totodată şi o prezentare ironică la adresa adversarilor de la celelalte partide politice.

1 afișare
Imaginea articolului PIN şi-a prezentat oficial candidaţii pentru europarlamentare

PIN şi-a prezentat oficial candidaţii pentru europarlamentare

La începutul festivităţii, liderul PIN Cozmin Guşă a premiat cu câte 1.000 de euro filialele Iaşi şi Olt ale PIN pentru că au reuşit să strângă peste 20.000 de semnături de susţinere a listei de candidaţi, exprimâdu-şi în acelaşi timp nemulţumirea pentru rezulatele slabe ale unor filiale precum Brăila sau Dolj.

Au urmat candidaţii, în ordine alfabetică, fiecare dintre ei prezentându-şi „atuurile”.

La finalul prezentării, pe scenă a urcat cea care deschide lista PIN, vicepreşedintele Lavinia Şandru.

De asemenea, PIN a parodiat nominalizările celorlalte partide pentru Parlamentul European, toţi primind eticheta de „expirat”.

Rând pe rând au fost dezvelite cartoane cu figurile lui Theodor Slolojan (PLD), Titus Corlăţean (PSD), Daniel Dăianu (PNL), Sorin Frunzăverde (PD), Gyorgy Frunda (UDMR), Corneliu Vadim Tudor (PRM) şi George Becali (PNG), toţi aceştia fiind etichetaţi ca „expiraţi”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici