PLD: Curtea Constituţională trebuie să se pronunţe asupra Legii pensiilor

Partidul Liberal Democrat consideră că răspunsul Guvernului către preşedintele Traian Băsescu, referitor la problema legii pensiilor, este "sfidător şi demagogic", iar Curtea Constituţională ar trebui să se pronunţe asupra actului normativ.

1 afișare

În opinia PLD, Guvernul Călin Popescu Tăriceanu avea datoria să prezinte o estimare a veniturilor şi cheltuielilor bugetare din anii următori, "nu o înşiruire de vorbe goale care nu conving pe nimeni", se arată într-un comunicat al liberal-democraţilor remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

PLD consideră că atitudinea Guvernului este una "de jupân", nu de administrator al banului public, lucru extrem de grav pentru sănătatea finanţelor publice naţionale.

PLD consideră că este necesar să se pronunţe Curtea Constituţională asupra constituţionalităţii legii de majorare a pensiilor, în condiţiile în care sursele de finanţare pentru această mărire rămân în continuare neidentificate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici