PLD prezintă lista candidaţilor pentru PE la Delegaţia Permanentă din 17 august

Preşedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că lista candidaţilor liberal-democraţi pentru alegerile europarlamentare urmează să fie analizată de Coaliţia pentru un Parlament Curat şi va fi validată în şedinţa Delegaţiei Permanente a formaţiunii din data de 17 august.

1 afișare
Imaginea articolului PLD prezintă lista candidaţilor pentru PE la Delegaţia Permanentă din 17 august

PLD prezintă lista candidaţilor pentru europarlamentare la Delegaţia Permanentă din 17 august

Liderul PLD Theodor Stolojan a declarat că lista cu cei 31 de candidaţi PLD, plus 10 rezerve, pentru alegerile europarlamentare, a fost transmisă, în cea mai mare parte, Coaliţiei pentru un Parlament Curat, care va verifica dacă persoanele înscrise pe această listă îndeplinesc criteriile de eligibilitate pentru a participa la scrutin.

Astfel, PLD a transmis săptămâna trecută, Coaliţiei pentru un Parlament Curat, lista candidaţilor, mai puţin patru ale căror dosare urmează să ajungă în perioada următoare la acest for al societăţii civile, a precizat Stolojan.

El a mai afirmat că a solicitat Coaliţiei pentru un Parlament Curat să transmită rezultatele verificării listelor până în data de 17 august, când formaţiunea are programată o şedinţă a Delegaţiei Permanente, în cadrul căreia va fi definitivată lista candidaţilor pentru Parlamentul European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici