PLD s-a reunit în şedinţa BPN care pregăteşte lucrările Delegaţiei Permanente

Conducerea PLD s-a reunit, joi, la fostul sediu de campanie al lui Traian Băsescu, în şedinţa BPN, pentru a pregăti lucrările Delegaţiei Permanente de vineri a formaţiunii, în cadrul căreia liberal-democraţii vor valida lista candidaţilor la alegerile pentru Parlamentul European.

1 afișare
Imaginea articolului PLD s-a reunit în şedinţa BPN care pregăteşte lucrările Delegaţiei Permanente

PLD s-a reunit în şedinţa BPN care pregăteşte lucrările Delegaţiei Permanente

Şedinţa BPN a PLD are loc, pentru prima dată, în noul sediu central al formaţiunii, din strada Vasile Lascăr, nr. 148. Acest imobil este fostul sediu de campanie al preşedintelui Traian Băsescu, din perioada în care şeful statului a fost suspendat din funcţie.

Conducerea PLD s-a reunit pentru a pregăti lucrările Delegaţiei Permanente de vineri, ce se va desfăşura la Palatul Parlamentului şi în cadrul căreia va fi validată lista candidaţilor PLD la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc la sfârşitul acestui an.

Surse din PLD au declarat că preşedintele formaţiunii, Theodor Stolojan, ar putea deschide lista candidaţilor la euroalegeri, această decizie fiind luată în contextul popularităţii ridicate pe care o are acesta în rândurile electoratului.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici