PLD va discuta mai multe scenarii privind relaţia cu PD, printre care şi cea a lui Blaga

Preşedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că liberal-democraţii vor discuta în cadrul forului de conducere mai multe "scenarii" privind relaţia viitoare cu PD, printre acestea aflându-se şi varianta lui Vasile Blaga, de formare a unui nou mare partid.

2 afișări
Imaginea articolului PLD va discuta mai multe scenarii privind relaţia cu PD, printre care şi cea a lui Blaga

PLD va discuta mai multe scenarii privind relaţia cu PD, printre care şi cea a lui Blaga

"Vom discuta în cadrul forului de conducere al PLD-ului mai multe scenarii, între care şi acesta despre care a vorbit domnul Blaga. Vom vedea până la urmă la ce formulă vom ajunge", a declarat Theodor Stolojan.

În privinţa modului în care se va contura acest nou partid, cum se va numi sau ce tip de conducere va avea, liderul PLD Theodor Stolojan a arătat că astfel de discuţii sunt "premature".

"E prematur să discutăm acum. Vom discuta cu ei, vom analiza toate scenariile şi vom vedea, în funcţie de asta. Noi abia acum începem discuţiile pe aceste probleme", a precizat Theodor Stolojan.

Secretarul general al democraţilor, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că propune ca până la alegerile locale PD şi PLD să formeze un nou mare partid, cu lider din PD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici