Pleşoianu: Iohannis zice că PSD e o piedică de 30 de ani, dar a semnat un protocol cu PSD în 2002

Deputatul Liviu Pleşoianu a afirmat, vineri, că preşedintele Klaus Iohannis spune despre PSD că a fost „o piedică timp de 30 de ani”, însă acesta a semnat în 2002 un protocol de colaborare cu PSD, în acea perioadă fiind preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România.

853 afișări
Imaginea articolului Pleşoianu: Iohannis zice că PSD e o piedică de 30 de ani, dar a semnat un protocol cu PSD în 2002

Pleşoianu: Iohannis zice că PSD e o piedică de 30 de ani, dar a semnat un protocol cu PSD în 2002

„ Iohannis, care zicea ieri că -PSD a fost o piedică timp de 30 de ani-, a semnat cu mâna lui, chiar de ziua lui (13 iunie 2002), un protocol de colaborare cu... PSD! Iohannis se angaja, chiar în ziua lui de naştere, să sprijine... programul de guvernare PSD...Omul ăsta e în toate minţile!?? -III. Cu privire la susţinerea Guvernului în aplicarea programului său de Guvernare 1. PSD şi F.D.G.R. se angajează să susţină Executivul în aplicarea Programului său de guvernare – adoptat de Parlamentul României, a Planului de acţiuni 2002, precum şi a strategiilor de dezvoltare economică şi socială la nivel naţional, regional şi local”, a scris Liviu Pleşoianu, pe Facebook.

Deputatul social-democrat a publicat şi o parte din documentul semnat între fostul lider PSD Adrian Năstase şi Klaus Iohannis, atunci fiind preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România, în care apar motivele pentru care PSD şi FDGR au semnat un protocol de colaborare.

Fostul preşedintele PSD Adrian Năstase şi Klaus Iohannis, pe atunci fiind preşedintele F.D.G.R. au semnat, pe 13 iunie 2002, protocolul de colaborare dinte cele două formaţiuni politice pentru perioada 2002-2004, care prevede, printre altele, că PSD şi FDGR se angajează să susţină Executivul de atunci în aplicarea Programului de guvernare, a Planului de acţiuni pe 2002, precum şi a strategiilor de dezvoltare economică şi socială la nivel naţional, regional şi local.

În protocolul incheiat între cele două formaţiuni politice se preciza că părţile semnatare vor acţiona pentru finalizare procesului de retrocedare a proprietăţilor, vor acorda o atenţie specială protecţiei sociale, învăţământului şi vor înfiinţa o Comisie de Evaluare a Protocolului alcătuită din câte cinci reprezentanţi din PSD şi FDGR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici