PMP cere consilierilor judeţeni din Maramureş care „cântă în struna PSD” să-şi depună mandatele

PMP cere celor patru consilieri judeţeni din Maramureş ai partidului care au fost prezenţi la un eveniment PSD Ulmeni să-şi depună mandatele, în caz contrar vor fi excluşi din partid şi îşi vor pierde mandatele.

103 afișări
Imaginea articolului PMP cere consilierilor judeţeni din Maramureş care „cântă în struna PSD” să-şi depună mandatele

PMP cere consilierilor judeţeni din Maramureş care „cântă în struna PSD” să-şi depună mandatele

„Având în vedere faptul că la evenimentul de alegere a organizaţiei PSD Ulmeni au fost prezenţi şi patru consilieri judeţeni aleşi pe listele Partidului Mişcarea Populară, le solicităm acestora să dea dovadă de demnitate şi asumare să-şi depună mandatele. Dacă nu vor face asta, oricum vor fi excluşi din partid şi, în baza Codului Administrativ, articolul 204, alineatul 2, punctul j, aceştia îşi vor pierde mandatele. De altfel, PMP a l-a exclus din partid pe Lucian Morar, fost preşedinte al organizaţiei judeţene Maramureş şi încă primar al oraşului Ulmeni”, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Colegiul Naţional al PMP l-a învestit pe Adrian Todoran în funcţia de Preşedinte interimar al organizaţiei PMP Maramureş.

„PMP reiterează faptul că, în ciuda tuturor acestor eforturi active ale PSD de a fura din aleşii noştri locali, va lupta împotriva unui partid care împinge ţara spre un dezastru politic, economic şi social. Angajamentul nostru rămâne ferm: toţi aleşii locali care vor promova activitatea altor partide vor fi excluşi din formaţiunea noastră. PMP este un partid de dreapta şi va rămâne în opoziţie cu practicile partidelor învechite în rele, manifestând astfel toleranţă zero faţă de acest soi de traseism politic lipsit de onoare”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici