PMP nu susţine alegerile anticipate. Eugen Tomac: Nu ne temem, însă nu există condiţii pentru a se organiza

Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat că formaţiunea sa nu susţine organizarea de alegeri anticipate, pentru că declanşarea acestora ”ar adânci criza politică şi ar fi abandonate o parte din proiecte care în acest an de zile pot fi avansate”.

554 afișări
Imaginea articolului PMP nu susţine alegerile anticipate. Eugen Tomac: Nu ne temem, însă nu există condiţii pentru a se organiza

PMP nu susţine alegerile anticipate: Nu ne temem, însă nu există condiţii pentru a se organiza

„Rămânem consecvenţi pe punctul nostru de vedere. Nu ne temem de alegerile anticipate, însă nu există condiţii pentru a se organiza alegeri anticipate. Este nevoie ca Parlamentul să respingă de două ori propunerea de prim-ministru (...). Nu văd cum se pot organiza alegeri anticipate, prin urmare, noi nu accelerăm pe această temă, tocmai pentru că nu se poate implementa. Nu ne temem de alegerile anticipate, însă nu suntem un suporter, pentru că o nouă criză politică nu ar rezolva nimic, ci pur şi simplu ar adânci criza politică şi ar fi abandonate o parte din proiecte care în acest an de zile pot fi avansate”, a declarat la RFI preşedintele PMP, Eugen Tomac.

Despre rezultatul alegerilor prezidenţiale, liderul PMP a afirmat că „este previzibil, era de aşteptat ca scorul între preşedintele Iohannis şi contracandidata sa de la PSD să fie destul de mare”.

”E o diferenţă rezonabilă, arată că societatea românească nu acceptă mediocritatea în politică şi parcursul doamnei Dăncilă nu o încadrează într-o altă logică”, a conchis liderul PMP.

Organizarea alegerilor anticipate este o condiţie a pactului dintre USR şi PNL, semnat în cadrul negocierilor pentru învestirea Guvernului Orban.

Preşedintele Klaus Iohannis a spus vineri, la Bacău, că anticipatele rămân prima sa opţiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tomac,
anticipate,
pmp

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici