PMP: PSD îşi bate joc de pensionari şi îşi înşeală alegătorii cu viteza luminii

Partidul Mişcarea Populară susţine, într-un comunicat de presă, că PSD îşi nesocoteşte promisiunile făcute prin programul de guvernare prin amânarea adoptării Legii pensiilor, PMP apreciind că social-democraţii ”nu mai pot ţine socoteala propriilor minciuni”.

353 afișări
Imaginea articolului PMP: PSD îşi bate joc de pensionari şi îşi înşeală alegătorii cu viteza luminii

PMP: PSD îşi bate joc de pensionari şi îşi înşeală alegătorii cu viteza luminii

”Partidul Mişcarea Populară consideră că este inadmisibil ca PSD să îşi bată joc de peste 5 milioane de pensionari şi că partidul de guvernământ nu mai poate ţine socoteala propriilor minciuni, înşelându-şi alegătorii cu viteza luminii. PSD se joacă fără niciun fel de scrupule cu vieţile a peste 5 milioane de pensionari, amânând din nou, până nu se ştie când, mărirea pensiilor mici promisă în campania electorală”, se arată într-un comunicat remis vineri agenţiei Mediafax.

PMP impută partidului de guvernământ că nici măcar nu a dat publicităţii proiectul de lege a pensiilor în condiţiile în care aceasta ar fi trebuit, potrivit programului de guvernare, adoptată până la 1 octombrie.

”Dacă în programul de guvernare cu care PSD a câştigat alegerile, termenul de modificare a legislaţiei privind sistemul de pensii era 1 octombrie 2017, acest termen a fost amânat mai întâi pentru 1 ianuarie 2018. În cele din urmă, Liviu Dragnea, preşedintele PSD, i-a anunţat pe pensionari să îşi ia gândul de la aşa ceva fiindcă niciodată nu ar fi fost vorba ca noua lege a pensiilor să fie prinsă cu prevedere bugetară în bugetul pe anul 2018”, precizează sursa citată.

PMP îşi exprimă şi temerile legate de faptul că statul român ar putea intra în incapacitate de plată a pensiilor şi salariilor. ”PMP crede că partidul de guvernământ nu mai poate ţine socoteala propriilor minciuni, înşelându-şi alegătorii cu viteza luminii. Milioane de români trebuie să înţeleagă că au fost minţiţi şi să trimită PSD acasă înainte ca Liviu Dragnea şi Mihai Tudose să arunce România în incapacitate de plată a pensiilor şi salariilor, adică în faliment”, conchid cei de la PMP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici