PMP va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

Preşedintele PMP, Eugen Tomac a anunţat luni că formaţiunea pe care o conduce a pregătit o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, principalele motive fiind violenţele din 10 august, dar şi răspândirea pestei porcine. Liderul PMP va solicita tuturor parlamentarilor sprijinul în acest demers.

424 afișări
Imaginea articolului PMP va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

PMP va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

„Am anunţat acum puţin timp în plenul Parlamentului că PMP a pregătit o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Ca partid de opoziţie suntem obligaţi să acţionăm într-o perioadă în care ţara este sufocată deapocalipsa pestei porcine iar Guvernul doarme sau chefuieşte pe litoralul Mării Negre. De asemenea, considerăm că românnii nu pot uita mineriada lui Iliescu, dar iată că pe 10 august am avut mineriada lui Dragnea, iarăşi un motiv temeinic pentru a trimiute acest Guvern acasă. Sunt două motive piuternice pentru care am pregătit acest document şi îl vom trimite tuturor parlamentarilor aflaţi în opoziţie, dar şi la putere şi le vom cere sprijinul tuturor celor care cred că trebuie să fim uniţi”, a declarat preşedintele PMP, Eugen Tomac, în Parlament.

Acesta a susţinut că este convins că va stânge semnăturile necesare pentru depunerea moţiunii de cenzură anunţată.

„Vom strânge, sunt convins, semnăturile necesare pentru a depune această moţiune de cenzură şi de mâine, personal, voi discuta cu toate partidele şi cu parlamentarii neafiliaţi pentru a le solicita sprijinul în acest demers. În mod sigur dacă pică Guvernul Dăncilă şi vom crea o majoritate vom avea şi cel mai bun premier”,a adăugat Eugen Tomac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici