PNG Bucureşti propune excluderea din partid a consilierului general Daniel Fuciu

Filiala PNG-CD Bucureşti a propus, joi, excluderea din partid a consilierului general Daniel Fuciu, preşedintele filialei precizând că alianţa PDL-PNG CD la nivelul CGMB va continua.

266 afișări
Imaginea articolului PNG Bucureşti propune excluderea din partid a consilierului general Daniel Fuciu

Viceprimarul Robert Ionescu (Montaj foto)

"Filiala PNG-CD Bucureşti a propus astăzi, în conformitate cu prevederile Statutului, sancţionarea cu excluderea din partid a domnului Daniel Fuciu, consilier general al Capitalei", a anunţat preşedintele PNG-CD Bucureşti, Robert Ionescu, viceprimar.

El a mai adăugat că decizia, luată de Biroul Permanent Municipal, cu unanimitate de voturi, a fost înaintată Biroului Permanent Central, care va decide în acest sens.

"Considerăm că fostul nostru coleg de partid, a lezat imaginea PNG-CD, afirmând în mai multe rânduri, în mod public, că este forţat de o oarecare disciplină, chiar dictatură de partid, să voteze nişte proiectede hotărâri al CGMB total nelegale, ilegale. Ele au fost supuse cenzurii Comisiei juridice şi sunt perfect legale. Dacă domnul Fuciu consideră că sunt ilegale, să probeze aceste afirmaţii", a mai spus Ionescu.

Liderul PNG-CD Bucureşti a mai adăugat că, în luarea acestei hotărâri, s-a ţinut cont şi de declaraţiile, atât ale lui Daniel Fuciu, cât şi ale lui Marian Vanghelie, preşedintele PSD Bucureşti, care a afirmat că se află în negocieri directe, în tratative, cu toţi cei patru consilieri generali ai PNG-CD, pentru "a fi racolaţi şi întorşi cu faţa către PSD, în vederea schimbării majorităţii în CGMB".

"Dezmint 100% afirmaţiile lui Vanghelie, ele sunt mincinoase. Mesajul nostru e că nu vom negocia niciodată cu organizaţia PSD Bucureşti, atâta vreme cât este garantată Vanghelie. (…)Vreau să reînnoiesc cuvânt dat de fostul preşedinte George Becali, cuvântul dat în urmă cu un an de zile în ceea ce priveşte constituirea acestei alianţe politice la nivelul Capitalei. Asigur conducerea PDL, în frunte cu premierul Emil Boc, pe secretarul general Vasile Blaga şi pe preşedintele executive Adriean Videanu, că această alianţă politică va continua, va dura şi va avea acelaşi success ca şi până acum", a conchis preşedintele PNG-CD Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici