PNL a depus moţiunea pe educaţie

Deputatul PNL Alina Gorghiu a anunţat marţi în plenul Camerei Deputaţilor depunerea de către liberali a moţiunii simple intitulate "Educaţia sub cenzura Ecaterinei Andronescu, istoria se repetă".

16 afișări
Imaginea articolului PNL a depus moţiunea pe educaţie

PNL a depus moţiunea pe educaţie (Imagine: Mediafax Foto)

Deputatul PNL a precizat că moţiunea liberalilor este "o reacţie la bâlbâielile doamnei Ecaterina Andronescu, la 2 luni şi jumătate de când a fost numită ministru".

Alina Gorghiu nu a precizat numărul de semnături ale deputaţilor PNL care susţin această moţiune simplă.

Conducerea Camerei urmează să stabilească data la care moţiunea simplă va fi dezbătută.

PNL a anunţat luni că această moţiune va fi depusă şi că are semnăturile tuturor celor 65 de deputaţi liberali.

"Noi solicităm, de la revocarea unor ordine ale doamnei ministru referitoare la orele de istorie scoase din curricula obligatorie, la orele de educaţie fizică şi sport sau limba străină scoasă din trunchiul comun, până la alte ordine care ţin tot de sistemul de educaţie", afirma, luni, Gorghiu.

Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării (MECI) a apreciat, luni, că moţiunea simplă a deputaţilor PNL pe Educaţie este fără obiect, în condiţiile în care structura planurilor cadru a fost stabilită de comun acord cu sindicatele, urmând a fi postată pe site-ul ministerului, în zilele următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici