PNL a votat pentru urmărirea penală a lui Năstase

Vicepreşedintele grupului parlamentar al PNL, Eugen Nicolăescu, a declarat, miercuri, că cei 38 de liberali prezenţi au votat pentru urmărirea penală a lui Năstase, sugerând că deşi deputaţii actualei coaliţii au anunţat că vor vota pentru, nu şi-au exprimat toţi voturile favorabile.

14 afișări
Imaginea articolului PNL a votat pentru urmărirea penală a lui Năstase

PNL a votat pentru urmărirea penală a lui Năstase

"Votul este simplu de comentat, în sensul în care dacă adunaţi pe cei care au spus că vor vota pentru începerea urmăririi penale veţi constata că nu au fost atâtea voturi câte s-au anunţat. Din punctul nostru de vedere, noi am fost 38 în sală, cred că voturile noastre fac parte din cele 158 câte s-au anunţat pentru începerea urmăririi penale. În rest, întrebaţi celelalte grupuri parlamentare cum s-au comportat", a susţinut Eugen Nicolăescu.

Întrebat dacă liberalii s-au aliat din nou cu PDL, Nicolăescu a menţionat că nu ar spune că PNL s-a aliat din nou cu PDL ci că a rămas consecvent principiilor.

"Eu nu aş spune că ne-am aliat cu PDL şi că ne-am aliat cu o idee, cu un principiu pe care l-am anunţat de la tribuna Parlamentului în sensul în care în orice situaţie în care va fi nevoie să ajutăm Justiţia să-şi facă datoria o vom face. E o poziţie consecventă am făcut acelaşi lucru şi pentru o situaţie similară cu fostul nostru coleg Paul Păcuraru. Nu e nimic nou în atitudinea noastră, dimpotrivă, este consecvenţă", a conchis vicepreşedintele liberal.

Plenul Camerei Deputaţilor a votat, miercuri, cu 158 de voturi "pentru" şi 128 "împotrivă", cererea Procurorului General al României care solicită începerea urmăririi penale în cazul deputatului Adrian Năstase, în dosarele "Mătuşa Tamara" şi "Zambaccian 2".

Citeşte şi:

Adrian Năstase poate fi urmărit penal

Geoană: Năstase este de patru ani un subiect cu tentă de vendetă politică

UDMR a votat pentru urmărirea penală a lui Năstase

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici